Otthoni fertőtlenítés

Otthoni fertőtlenítés

A 2019 végén megjelent SARS-CoV-2, vagy leggyakrabban csak Covid-19-ként, illetve koronavírusként emlegetett világjárvány kitörése alapjaiban változtatta meg az emberek mindennapjait. A fertőzés elleni védekezés elengedhetetlen eszközévé vált az egészségügyi maszkok viselése, a személyes védőtávolság betartása, a zsúfolt, zárt terek kerülése, a gyakori szellőztetés, valamint a körültekintő fertőtlenítés különböző formái.

Az otthoni fertőtlenítés többféle módszerrel végezhető. A legfontosabb talán azoknak a felületeknek a gondos tisztítása, amelyeket a lakók a leggyakrabban megérintenek. Ezek lehetnek a kilincsek, villanykapcsolók, korlátok, székek támlái és karfái, de akár a távirányító is. Mindezek mellett a mobiltelefonok, vagy a gyermekjátékok tisztítása sem elhanyagolható.

Az otthoni fertőtlenítés fent felsorolt tevékenységei tagadhatatlanul hasznosak a fertőzések elkerülése szempontjából, azonban főképpen felületek megtisztítására szolgálnak. Azok számára, akik otthonuk levegőjének fertőtlenítését is hasonló hatékonysággal szeretnék biztosítani, az UV-C fertőtlenítő technológia jelentheti a megoldást.

Magyar kutatók tanulmánya nemrég rávilágított, ahhoz hogy elkerüljük a covid-19 fertőzés súlyos lefolyását, nagyon fontos a körülöttünk lévő levegő víruskoncentrációjának csökkentése.

Az UV-C technológiával működő légfertőtlenítő berendezések, a Nap által is kibocsátott UV-C sugarakat generálják mesterséges úton. Ezek a sugarak germicid hatásúak, elpusztítják a vírusok, gombák, baktériumok és egyéb kórokozók 99,9%-át. A módszernek nincsenek toxikus melléktermékei, a kórokozók pedig nem vállnak rezisztenssé ellene. A technológia hatékonyságát bizonyítja, hogy kórházakban is előszeretettel alkalmazzák különböző fertőtlenítési feladatok ellátására. Otthoni fertőtlenítésre a FLOW Kétfunkciós Légfertőtlenítő, vagy a FLOW Gyerekbarát Légfertőtlenítő készülékünket ajánljuk. Ezen légfertőtlenítő gépek keringető funkciója segítségével a levegő a berendezés belsejébe kerül, ahol az UV-C lámpa fertőtleníti azt, anélkül, hogy a fény kijutna.

Emellett a FLOW Kétfunkciós Légfertőtlenítő az otthoni fertőtlenítés során kiemelten fontos felületek fertőtlenítésére is alkalmas. A burkolat felnyitása után az UV-C lámpa a megadott időre a kívánt területre irányítható. Tekintve azonban, hogy az UV-C fény káros a bőrre és a szemre, ebben az esetben senki sem tartózkodhat a fénysugár útjában.

 

Rendelje meg UV-C fertőtlenítő berendezését még ma! Növelje Ön is otthoni fertőtlenítésének hatékonyságát, és tegyen még többet családja egészségének megőrzése érdekében!

Keresés
Legfrissebb bejegyzések
Archívum