UVC fertőtlenítő üzletbe

UVC fertőtlenítő üzletbe

A koronavírus fertőzés miatt még jobban megnőtt a jelenősége a megfelelő fertőtlenítésnek, különösen az olyan helyiségekben, ahol naponta sokan megfordulnak. Ilyenek az irodák, várótermek, rendelők mellett például az üzletek is. Ha ön is úgy érzi, üzletét a maszkhasználat, kézfertőtlenítés és a megfelelő távolságtartás mellett még lehetne biztonságosabbá tenni, ideális választás egy UVC légfertőtlenítő készülék. Ezek a készülékek 50-80 m2-es helyiségeket képesek megfelelően fertőtleníteni, a cserélhető UVC fényforrás élettartama a 9000 órát is eléri.

Az UVC fertőtlenítő működése során a levegő áthalad a lámpa belső részén, ahol megtörténik a fertőtlenítés. Az árnyékolt UVC fény nem jut ki a készülékből, ezért tökéletesen alkalmazható olyan zárt helyeken is, mint például egy üzlethelyiség. Olyan helyekre is kiválóan megfelel, ahol emberek folyamatos jelenléte közben szükséges a levegő tisztítása. Tökéletes választás lehet egy kétfunkciós álló légfertőtlenítő készülék, mely felületek fertőtlenítésére is használható. Vagy egy plafonra szerelhető, Square Multifunkciós LED panel, mellyen a világítás is megoldható. Ha 80 m2-nél nagyobb üzlethelyiség fertőtlenítésén gondolkodik, vegye fel velünk a kapcsolatot az ideális berendezések kiválasztása érdekében!

Az UV-C fertőtlenítő és légtisztító lámpák használatával hatékonyabban tudjuk felvenni a versenyt a covid19 vírussal szemben. Az ultraibolya fényt kibocsátó eszközök a leghatékonyabbak a vírusok, baktériumok, gombák eltávolításában. Használjon ön is UVC fertőtlenítőt üzlete megfelelő fertőtlenítésére, tartsa távol a kórokozókat vásárlóitól!

Keresés
Legfrissebb bejegyzések
Archívum