Iroda fertőtlenítés

Iroda fertőtlenítés

SARS-CoV-2, Covid-19, koronavírus. 2019 vége óta ezek a kifejezések uralják a híradások többségét. A világjárvány számos életet követelt már, és minden egyes ember életére hatással volt. A hatóságok által ajánlott személyes higiéniai és személyes védelmi intézkedések mellett lényeges, hogy munkavállalóink és ügyfeleink biztonságára is kiemelt figyelmet fordítsunk.

Magyar kutatók tanulmánya nemrég rávilágított, ahhoz hogy elkerüljük a covid-19 fertőzés súlyos lefolyását, nagyon fontos a körülöttünk lévő levegő víruskoncentrációjának csökkentése.

Számos vállalat engedélyezett már otthoni munkavégzést alkalmazottai számára, ez azonban nem minden iparágban kivitelezhető. Ennek okán az iroda fertőtlenítés kiemelt fontosságot élvez napjainkban. Az iroda fertőtlenítés módszerei közé tartozhat a kilincsek, lépcsőkorlátok, lift gombok, székek, asztalok és egyéb, a közös használatú terekben található felületek a korábbinál gyakoribb vegyszeres tisztítása. A szakemberek szerint a vírus zárt térben könnyebben terjed, ami ellen a távolságtartás és a maszkviselés sem nyújthat garantált védelmet.

Azok számára, akik az iroda fertőtlenítést a következő szintre szeretnék emelni, az UV-C technológiájú légfertőtlenítő készülékek jelenthetik a megoldást. Ezek a berendezések, a Nap által is kibocsátott germicid hatású UV-C sugarakat generálják mesterséges úton. Segítségükkel a baktériumok, vírusok, gombák és egyéb kórokozók 99,9%-a elpusztítható. A módszer hatékonyságát bizonyítja, hogy kórházakban is alkalmazzák bizonyos fertőtlenítési feladatok ellátására. Az UV-C technológia nagy előnye, hogy a folyamat során nem termelődnek toxikus melléktermékek, a kórokozók pedig nem képesek rezisztenssé válni ellene.

Cégünk számos UV-C technológiájú fertőtlenítő berendezést forgalmaz, melyek közül a kétfunkciós FLOW XXL Légfertőtlenítő készüléket, Square Multifunkciós LED panelt, vagy a PureAir Légfertőtlenítő lámpatestet ajánljuk iroda fertőtlenítésre. Míg a PureAir lámpatest inkább olyan kisebb alapterületű helyiségek levegőjének fertőtlenítésére alkalmas, mint a liftek, mosdók, vagy tárolók, addig a Square Multifunkciós LED panel nagyobb területeken is alkalmazható, akár általános irodai világításként is. Ezen termékünket mozgásérzékelővel szereltük fel, melynek köszönhetően az UV-C modul automatikusan kikapcsol, védve az élőlényeket a káros sugaraktól.

Az iroda fertőtlenítés terén szintén alkalmazható FLOW XXL Légfertőtlenítő készülék keringető funkciójának köszönhetően, a levegő megtisztítása a lámpatestben történik meg, anélkül, hogy az UV-C sugarak kijutnának. A berendezés különlegessége, hogy igény esetén közvetlen felületi fertőtlenítőként is használható.

 

Rendelje meg modern UV-C fertőtlenítő berendezését még ma! Növelje Ön is iroda fertőtlenítésének hatékonyságát, tegyen még többet munkavállalói és ügyfelei egészségének megőrzése érdekében!

Keresés
Legfrissebb bejegyzések
Archívum