Square Multifunkciós LED panel /Felület fertőtlenítő is/

129.900 HUF (ÁFA tartalom: 27.617 HUF)

Származási hely: EU.

Ha legalább 5 db UVC terméket rendel, a végösszegből 10% kedvezményt biztosítunk!

Termékeinket INGYENESEN szállítjuk házhoz az egész országban!

8 darabot meghaladó rendelés esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén:
infouvc-fertotlenito.hu | +36 30 326 6116

A Square Multifunkciós LED panel általános irodai világításra és felület fertőtlenítésre egyaránt alkalmas.

A Square Multifunkciós LED panel egyesíti a világítás és felület fertőtlenítés funkcióit. Az UV-C (germicid) fertőtlenítést használva az egyik leghatékonyabb eszköz, amely képes eltávolítani a vírusokat, baktériumokat, gombákat a környezetből, vagy megsemmisíteni a besugárzásnak kitett mikroorganizmusok DNS-ét vagy RNS-ét.

Covid elleni védekezésre fejlesztve!
A Square Multifunkciós LED panel bármilyen iroda fertőtlenítésre, étterem és szálloda terének fertőtlenítésére egyaránt alkalmas, kazettás álmennyezetbe illeszthető vagy függesztett kivitelben rendelhető.

Tulajdonságai:

·        A felület közvetlen fertőtlenítésének funkciója ultraibolya UV-C (germicid) fénnyel

·        LED megvilágítási funkció

·        LED és UV-C modulok egyedi csatlakoztatásának és vezérlésének (ON-OFF) lehetősége

·        Fehér matt színben

·        A fényforrás élettartama (UV-C): 9000 óra

·        UV-C hullámhossz: 253,7 nm

·        Tápfeszültség: 220-240 V

·        IP20-as védettség

·        Közvetlen UV-C sugárzással szembeni védelem (RCR mozgásérzékelő)

·        Védelmi osztály áramütés ellen: I.

·        Telepítés: süllyesztett, felületre szerelhető, függesztett

Közvetlen felületfertőtlenítési funkció

A lámpatest beépített UV-C fénycsövekkel van ellátva, amelyek közvetlenül a felületre vannak irányítva, ami fokozza a hatékony fertőtlenítést. Meg kell azonban jegyezni, hogy az UV-C fény káros a bőrre és a szemre. Ha a lámpatest ebben az üzemmódban működik, akkor nem maradhat a fénysugár tartományában, és használata előtt olvassa el a termékhez mellékelt használati utasítást.

Felületi megvilágítási funkció

A lámpatest energiatakarékos LED modulokkal van felszerelve, amelyeket nagy fényáram jellemez. A szabadalmaztatott, nagy hatásfokú HE reflektor garantálja a magas hatékonyságot, ugyanakkor hatékonyan csökkenti a káprázást (UGR <19). 

Az inverz RCR mozgásérzékelő feladata, hogy megvédje az embereket és az állatokat a bekapcsolásakor bekövetkező közvetlen UV-C sugárzás zónájába történő véletlen behatolástól. Mozgás észlelésekor az UV-C modul kikapcsol. Ha 10 percig nincs mozgás (a megadott lefedettségi zónában), akkor az UV-C modul újra bekapcsol.
Megjegyzés: Az UV-C kapcsolóhoz való hozzáférést illetéktelen személyek számára nem szabad engedélyezni!

UV-C lámpákkal a koronavírus ellen

A rendkívüli helyzetek rendkívüli megoldásokat követelnek. A covid-19 koronavírus járvány a korábbinál szigorúbb  fertőtlenítési eljárások alkalmazását követeli meg. A kórházakban a műtők, a betegszobák és a folyosók sterilizálásra már eddig is használtak UV-C (germicid) világítótesteket és az eszköz hasznos lehet más területeken is. 

Az ultraibolya sugárzás az egyik leghatékonyabb eszköz a vírusok megsemmisítésére, ezért hiszünk benne, hogy az UV-C fertőtlenítő és légtisztító lámpák használatával hatékonyabban tudjuk felvenni a harcot a covid-19 koronavírus további terjedésével szemben és biztonságosabbá tehetjük a környezetünket. UV-C germicid technológiát használó készülékeink fontos szerepet kapnak a covid elleni védekezésben.

Az UVC fertőtlenítők használata azonban nem helyettesíti a megfelelő személyi higéniai védekezést. 

A Square Multifunkciós LED panel ultraibolya (UV-C) fényt kibocsátó lámpatest az egyik leghatékonyabb eszköz, amely képes eltávolítani a vírusokat, baktériumokat, gombákat a felszínről, vagy megsemmisíteni bármely, a sugárzásnak kitett mikroorganizmus DNS-ét vagy RNS-ét. 

 

 

 

 

 

Az UVC technológia működése