FLOW XXL Légfertőtlenítő

179.900 HUF (ÁFA tartalom: 38.246 HUF)

Ajánlott helyiség mérete: 50-80 m2

Származási hely: EU.

Ha legalább 5 db UVC terméket rendel, a végösszegből 10% kedvezményt biztosítunk!

Termékeinket INGYENESEN szállítjuk házhoz az egész országban!

8 darabot meghaladó rendelés esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén:
infouvc-fertotlenito.hu | +36 30 326 6116

A FLOW XXL Légfertőtlenítő az egyik leghatékonyabb eszköz, amely képes eltávolítani a vírusokat (pl. covid-19 koronavírus), baktériumokat, gombákat a felszínről, vagy megsemmisíteni a sugárzásnak kitett mikroorganizmus DNS-ét vagy RNS-ét. 

A FLOW XXL Légfertőtlenítő kétfunkciós termékként működik. Levegő és felület fertőtlenítésre egyaránt alkalmas.

A FLOW XXL Légfertőtlenítő készülékek bármilyen szolgáltatást nyújtó létesítményben (pl. szépségszalon fertőtlenítés, orvosi rendelő fertőtlenítés, szálloda, étterem fertőtlenítés) valamint iroda fertőtlenítése, iskola fertőtlenítése és otthoni fertőtlenítés használatára ajánlottak.

Tulajdonságai:

 • Légáramlás fertőtlenítési funkció
 • Közvetlen felület fertőtlenítési funkció
 • A fény típusa: UV-C ultraibolya
 • Szín: fehér matt test, horganyzott ezüst elülső rész
 • Levegőáram: 200 m3 / h
 • Porszűrő
 • HEPA szűrő beépítési lehetőség
 • Az UVC fényforrás élettartama: 9000 óra
 • A fertőtlenített helyiség ajánlott mérete 45-80 m2
 • A besugárzási terület 1 m távolságból történő közvetlen fertőtlenítéshez 7 m2
 • UV-C hullámhossz: 253,7 nm
 • Tápfeszültség: 220-240V
 • IP20-as védelem
 • Tápkábel: 3m hosszúság
 • KI / BE kapcsoló
 • Külön rendelhető további kiegészítők (nem tartozékok): kerekek, HEPA szűrő, jelenlét érzékelő a lámpa bekapcsolására (légáramlás-fertőtlenítési funkció), időzítő, ami meghatározott időre aktiválja a lámpatestet egy kiegészítő biztonsági érzékelővel, működési időszámlálóval.

Légáramlás-fertőtlenítési funkció

A cirkulációnak köszönhetően a levegő áthalad a lámpa belső részén, ahol fertőtlenítve lesz. Az árnyékolt UV-C fény nem kerül ki a lámpából, ezért olyan helyiségekben is használható, ahol emberek jelenléte közben van szükség a levegő biztonságos és hatékony fertőtlenítésére.

Közvetlen felületfertőtlenítési funkció

A fényforrás burkolatának kinyitása után a lámpát meghatározott időre a felületre kell irányítani, hogy hatékonyan fertőtlenítse. Nem szabad elfelejteni, hogy az UV-C fény káros a bőrre és a szemre. A lámpa ilyen formában történő használata esetén senki nem tartózkodhat a fénysugár tartományában. 

Használat előtt gondosan el kell olvasni a felhasználói kézikönyvet!

UV-C lámpákkal a koronavírus ellen

A rendkívüli helyzetek rendkívüli megoldásokat követelnek. A covid-19 koronavírus járvány a korábbinál szigorúbb  fertőtlenítési eljárások alkalmazását követeli meg. A kórházakban a műtők, a betegszobák és a folyosók sterilizálásra már eddig is használtak UV-C (germicid) világítótesteket és az eszköz hasznos lehet más területeken is. 

Az ultraibolya sugárzás az egyik leghatékonyabb eszköz a vírusok megsemmisítésére, ezért hiszünk benne, hogy az UV-C fertőtlenítő és légtisztító lámpák használatával hatékonyabban tudjuk felvenni a harcot a covid-19 koronavírus további terjedésével szemben és biztonságosabbá tehetjük a környezetünket. UV-C germicid technológiát használó készülékeink fontos szerepet kapnak a covid elleni védekezésben.

Az UVC világítótestek használata azonban nem helyettesíti a megfelelő személyi higéniai védekezést. 

Az ultraibolya sugárzás roncsolja az élőlények és mikroorganizmusok sejtjeit, DNS-ét és így megakadályozza a szaporodásukat. Az ultraibolya sugárzást kibocsájtó UV-C fertőtlenítő lámpák az egyik leghatékonyabb eszközök, amelyek képesek a vírusokat, a baktériumokat és a gombákat a tárgyak felszínéről eltávolítani. A kórokozók elpusztításához elegendő egy meghatározott ideig az UV lámpát közvetlenül a felületre irányítani. Fontos, hogy a sugárzás a mikroorganizmusok megsemmisítése mellett  az emberi sejteket is károsítja (hosszabb ideig tartó sugárzás bőr- és szem irritációt okoz), ezért amikor UV lámpát használunk fertőtlenítésre akkor az alapvető biztonsági intézkedések betartására fokozott figyelmet kell fordítani:
- tartózkodjunk a sugarak hatótávolságán kívül
- használjunk UV-C védőszemüveget (az emberi szem számára a sugárzás láthatatlan!)
 

Az UVC technológia működése