FLOW Gyerekbarát Légfertőtlenítő

129.900 HUF (ÁFA tartalom: 27.617 HUF)

Ajánlott helyiség mérete: 15-40 m2

Származási hely: EU.

Ha legalább 5 db UVC terméket rendel, a végösszegből 10% kedvezményt biztosítunk!

Termékeinket INGYENESEN szállítjuk házhoz az egész országban!

8 darabot meghaladó rendelés esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén:
infouvc-fertotlenito.hu | +36 30 326 6116

 A FLOW Gyerekbarát Légfertőtlenítő készüléket elsősorban olyan beltéri használatra javasoljuk, ahol kisgyermekek is tartózkodnak a helyiségben. Pl. oktatási intézményekben, óvoda fertőtlenítésre, bölcsőde és játszóház legevő fertőtlenítésre, valamint otthoni használatra ajánlottak.

 

Tulajdonságai:

Légáramlás fertőtlenítési funkció

A fény típusa: UV-C ultraibolya

Szín: fehér

Levegőáram: 110 m3 / h

Porszűrő

HEPA szűrő beépítési lehetőség

Az UVC fényforrás élettartama: 9000 óra

UV-C hullámhossz: 253,7 nm

Tápfeszültség: 220-240V

IP20-as védelem

Tápkábel hossza: 3m

KI / BE kapcsoló

Hamarosan rendelhető további kiegészítők (nem tartozékok): kerekek, HEPA szűrő, jelenlét érzékelő a lámpa bekapcsolására (légáramlás-fertőtlenítési funkció), időzítő, ami meghatározott időre aktiválja a lámpatestet egy kiegészítő biztonsági érzékelővel, működési időszámlálóval.

Méretek: 724/160/160 (mm)

Légáramlás-fertőtlenítési funkció

A cirkulációnak köszönhetően a levegő áthalad a lámpa belső részén, ahol fertőtlenítve lesz. Az árnyékolt UV-C fény nem kerül ki a lámpából, ezért olyan helyiségekben is használható, ahol emberek jelenléte közben van szükség a levegő biztonságos és hatékony fertőtlenítésére.

 

UV-C lámpákkal a koronavírus ellen

A rendkívüli helyzetek rendkívüli megoldásokat követelnek. A covid-19 koronavírus járvány a korábbinál szigorúbb  fertőtlenítési eljárások alkalmazását követeli meg. A kórházakban a műtők, a betegszobák és a folyosók sterilizálásra már eddig is használtak UV-C (germicid) világítótesteket és az eszköz hasznos lehet más területeken is. 

Az ultraibolya sugárzás az egyik leghatékonyabb eszköz a vírusok megsemmisítésére, ezért hiszünk benne, hogy az UV-C fertőtlenítő és légtisztító lámpák használatával hatékonyabban tudjuk felvenni a harcot a covid-19 koronavírus további terjedésével szemben és biztonságosabbá tehetjük a környezetünket. UV-C germicid technológiát használó készülékeink fontos szerepet kapnak a covid elleni védekezésben.

Az UVC fertőtlenítők használata azonban nem helyettesíti a megfelelő személyi higéniai védekezést. 

Az UVC technológia működése